Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Martin Faltyn

15. 11. 2008 18:32
Nechete raději napsat

něco zajímavějšího, do blogu? Na příklad o burgundském víně?

Týhle propagační politiky s podtitulem "skrytě PR marketingový blog", alias těch, kteří si pletou blog s PR - toho už  je tu k uzoufání neurekom !

0 0
možnosti
LM

Lukas Macek

13. 11. 2008 23:51
Zdravim z Marsu...

 to Yurek & Sualk : Rikam (a dokladam konkretnimi a overitelnymi udaji) jedine: obdobi, kdy se ODS semkla kolem Vaclava Klause, pro ni bylo obdobim porazek. Cekam na Vase vecne protiargumenty...

0 0
možnosti
MC

sualk

14. 11. 2008 8:33
Re: Zdravim z Marsu...

Prostě ODS Vám jasně říká a to i ústy p.Hájka v článku, který jste zde uvedl toto: ODS chce být stranou pravicovou, nikoliv však rozkročením vlevo jak se stalo viz. druhý odstavec tohoto článku. Ačkoliv se zdá, že tato pojmenujeme-li toto rozkročení jako x-tou cestu může a z povahy věci je to logické, že na startu je úspěšnější a také logicky nějakou dobu úspěšná bude, neboť je plná kompromisů a někdy se dá říci i podvodem na voličích. To je ta fatální chyba, která se nyní vrací v prohře v podobě voleb r.2008. Tyto cesty prostě jsou dříve či později cestami do pekel. Čestný předseda strany president Václav Klaus si je prostě vědom přesvědčení, že pouze pravicovou politikou lze stát, dovést ke konkurenceschopnosti a prosperitě s jasným profilem programu. Je ovšem pravdou, že náš občan ještě nenabyl ztracenou sebedůvěru narušenou těžkými stopami tehdejšího režimu, proto se neustále dívá zpět vlevo na podanou ruku rozdávajícího politika.

0 0
možnosti
JJ

Yurek

13. 11. 2008 20:52
Asi jsem poslední dva roky žil někde jinde než autor.

Topolánek nedělá nic z toho, k čemu dostal mandát. Se svými voliči si vytřel řiť a tak to dostal teď v krajských volbách vyžrat. Voliči nepřišli ne kvůli nějaké eurofóbii ODS, ale kvůli zradě programu ODS. A dokud tohle nepochopíte a budete hledat chyby tam, kde nejsou, do té doby bude ODS umírat.

Hájek má pravdu a Vy jste zcela mimo mísu autore. O pravdoláskovou ODS není zájem.

0 0
možnosti
NB

j@ck

13. 11. 2008 16:27
-

Konecne to nekdo popsal presne jak to je. Sama jasna fakta. Obri karma R^

0 0
možnosti
JJ

Yurek

13. 11. 2008 20:55
Re: -

Samá jasná fakta. A přitom naprostá kravina.

0 0
možnosti
MC

sualk

13. 11. 2008 16:20
Však každý víme jakou kartu tu hrajete.PokračováníII

pokračování - Na lidech Vám vůbec nezáleží a dobře víme, kde by jste chtěl vidět ODS. Zadlužovat ČR svede i malé děcko ba i sám " Veliký Jiří " s Ježíškem Rathem. Pomozte jim , vždyť jsou to hoši názorově rozmnitých názorů. Veselé vánoce!!Rv

0 0
možnosti
MC

sualk

13. 11. 2008 16:19
Však každý víme jakou kartu tu hrajete.

Vážný pane Macku "Sarajevo" proto, že ti vaši vyjmenovaní názorově rozmanití účastníci (lépe by bylo napsat levicovější) V.Klaus rozpoznal včas. Proto dodnes to nešťastné vymezení k premiérovi Topolánkovi. Což nyní vlastně vyvrcholilo. Vám to jistě určitě nevadí. Vy tady ten blábol píšete z jinéhodůvodu že? Celý problém byl tehdy prostě pouze v tom, že lidi si nechtěli utahovat již déle opasky. Zachtělo se jim vyžírat více stát a dostávat ho do decifitu a lid začal opět uvěřovat falešným slibům. A Vy ještě nyní tou vaší oranžovorudou propagací jenom přilíváte olej do ohně a provokujete, tak nechte laskavě Klause Klausem. Pokračování-

0 0
možnosti
MC

sualk

13. 11. 2008 10:40
Vždy nově založená strana má rozmanitější charakter.II

Pokračování - Pokud nebudeme schopni přijímat kompromisy ve svých stranách, nemůžou nám stoupnout preference. Dopady kam vedou kompromisy pak v koaličních vládách jsou nám již všem dobře známy. Myslím si, že zcela totožné poziční postavení ve straně prožívá nyní premiér vlády Topolánek.

0 0
možnosti
MC

sualk

13. 11. 2008 10:39
Vždy nově založená strana má rozmanitější charakter,

jak jste zde naznačil. To platí ovšem pro každou novou stranu. To ovšem, že nastane doba, kdy voliči čekají její jasnější profilaci, aby jí rozuměli, musí nastoupit silné osobnosti, které drží pokud možno přímý směr. Samozřejmě vždy s menšími výchylkami (názorovými kompromisy) směru. To, že se někteří neumí smířit uvnitř s porážkou svého názoru a myslí si, že se zbaví chyb založením svých čistých konkutenčních straniček, jde nazvat pouze jako poruchu osobnosti. Jednoduché šíření a nálepkování lídra jako neschopného totalitního šéfa je pouhá slabost a deficit argumentů. Přiznejme si prosím to, že vystoupení p. V. Klause byly, jsou a věřím, že ještě budou názory k hlubšímu nezaujatého rozboru ke spravedlivému posouzení, nikoliv k lehkomyslnému nálepkování. Chyby děláme všichni. Kde dnes máte ty vaše schopné já bych spíše řekl zavistivé "pololídry" zakladatelé stran?

0 0
možnosti
JR

honzarov

13. 11. 2008 6:14
Páni

Skvěle napsané, plné argumentů a jasné vyjádření.  R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.