Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jajboze

5. 2. 2009 18:41
Pokracovani priste, mam praci.Zdravim

0 0
možnosti

jajboze

5. 2. 2009 18:40
Zdravim

Mam rad argumentaci naseho min. zahranici,takze:

-Predevsim me irituje povznesene shovivavy ton clanku , stylu.." za coz je chvalim"...,evropska mantra, apod. Pripomina to skolni prace do hodin Obcanske nauky.

-Vycitate Topolankovi, ze nasi praci neumi prodat, jako Sarkozy. Uprimne- radeji Topolankovu praci, nez zvaneni v tisku

-Rozpitvavat v bodech nase predsednictvi a uvazovat coby kdyby ,me prijde na hlavu, kdyz to funguje.Paroubek hadr!.Proto jsem se ptal, cemu na Sciences Po vyucujete.Myslel jsem, ze vychovavate politiky, ne uzvanene politology. Jeden kolega prohlasuje, ze vasi absolventi nepujdou do politiky, protoze vedi jak to je. Tak kdyz vedi, at pracuji! Kecat mohou laici.At se jejich prestizni vzdelani projevi v praxi.Jinak bude nevyuzito!

V zivote jsem u ODS nezaznamenal takovy odpor k EU. Jenze sam uznavate prirozeny leadership Francie a Nemecka. Ja vidim boj o moc mezi nimi, tak chapu postoje k LS. Nakonec, mame CR fandit, ne se placatit v jakychsi poondenych frazich!

0 0
možnosti

jajboze

1. 2. 2009 13:01
Nevim,

co si mam myslet o tomto clanku, byt jej napsal velitel Science Po. CR v plynove krizi , vzala proste rozum do hrsti a prakticky zacala resit konkretni problem. Z tohoto pohledu je jedno, ze tu mame mrte tluchubu, soucasna vladni garnitura se projevila dobre.ODS ale neni proti EU, euroskeptikem je Vaclav Klaus.Obcane jsou proti Lisabonske smlouve, presne proto, co tady rikate. Male staty chteji mit nadale moznost, zasahovat do reseni Evropskych zalezitosti, aniz by je velmoci odsouvaly na okraj svych zajmu. Mimochodem, mam docela skodolibou radost, ze mate premiera Madara { puvodem}, protoze se mi Francie jevi znacne nacionalistickou, moje neter je absolventkou Vasi skoly, tak vim, o cem mluvim. Ale vazne, ucite na svem institutu prakticke politice? Nebo jenom ucite lidi okecavat, hodnotit a vytykat formalni chyby politiku? Pro me, jako obcana, je dulezite, ze plyn proudi , dohody se podepisuji a ze se jedna o zamezeni dalsich prusvihu. M. Topolanek proto klidne muze byt treba buran.

0 0
možnosti

jajboze

1. 2. 2009 13:26
Re: Nevim,

Sorry, Sciences Po. Mrknul jsem se mezitim na vase dalsi vyplody. Hm, chran nas Panbuh nebeskej pred mladymi ambicioznimi pedagogy!

0 0
možnosti

madqwert

29. 1. 2009 11:47
naprosty souhlas

R^EU;-D

0 0
možnosti

louka.stan

29. 1. 2009 11:38
Nedáte pokoj

Nedokazete vyplodit jeden clanek, kde nebudete vsechny premyslejici lidi(0 LS) osocovat?

0 0
možnosti

vodní želva

29. 1. 2009 12:55
Re: Nedáte pokoj

Tak jsem si to přečetl radši dvakrát, ale stejně jsem tam nenašel nic, čím by byli všichni přemýšlející lidi (o LS) osočováni. Když napíšu, že o LS taky přemýšlím (dokonce jsem jí i četl) a text článku mě ničím neuráží, tak se v duchu Vaší argumentace pro Vás stávám člověkem druhé kategorie (a to si možná ještě fandím).

0 0
možnosti

Toli

29. 1. 2009 11:24
Slávistický homelessák - bývalý

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.