Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

7. 5. 2009 9:05
Myslím,

že tenhle článek se moc nepovedl. Ne proto, že by to nebylo fajn, pokud by to nový premiér dokázal. Nicméně by to byl v takovém případě malý zázrak. Ten rozpor je zaklet v tom, že nový premiér je především úředník, je chápán jako úředník a jako úředník byl i vybrán. Pokud by se mu povedlo to, co popisujete jednal by již jako schopný politik. A to by mu neprošlo. Přesto to možné je, ale jak říkám byl by to malý zázrak. Ohled na vlastní budoucí úřednickou kariéru radí u nového premiéra spíše něco takového neočekávat. Bohužel.

0 0
možnosti

sualk

6. 5. 2009 16:54
Ale, ale, vašnosto,

že Vy chcete korýtko plněné po okraj poctivými lidmi, to je nám všem jasné, ale, že startujete pořád a otíráte se stále V. Klause je opravdu už od Vás více než směšné. Je více než jasné, že pan Fischer je loutkou všech zainteresovanách kteří ho navrhli, ale Vy se mi jevíte jako francouzský kašpárek. Vyberte si už konečně své vlastní téma např.: Soudruzi a naše socialistická sociální pravda z investic pravicových programů. Rv;-)Rv

0 0
možnosti

jonathan 33

6. 5. 2009 15:47
Ukázalo se,

že Fišer už loutkou je v rukách Paroubka a Topolánka. Jen zkusil mít svůj názor na ministry a hned ho srovnali do latě.Klaus do toho nemůže kecat.

0 0
možnosti

vodní želva

6. 5. 2009 15:43
Politika je úděl.

Píšete pořád ve stejném duchu, ale poté, co jste se stal lídrem kandidátky jedné strany, tak Vám ubylo diskuzních příspěvků i karmy. Věřím, že zrovna z tohoto důvodu nepíšete, tak jenom k článku uvedu, že naprosto souhlasím s tím, jak popisujete kroky, které by měl Fischer udělat. Jenže mě to připadá tak, že pan premiér je poměrně slabý muž, jelikož od svých nominací také ustupil a příliš čeká na to s čím přijdou představitelé politických stran Takže si myslím, že vláda bude jmenována v pátek a nastane trapas, který popisujete.  Zasedání Rady Evropy povede Klaus a to bude ještě větší průšvih, zvláště když jsem četl, že by tam evropští představitelé měli sjednocovat svůj postoj vůči Irsku a také by se měli zabývat globálním oteplováním. V těchto tématech je náš pan prezident maličko jinde, takže se domnívám, že tyto dva body budou staženy z programu zasedání a to k naší ostudě, nikoli zbytku Evropy. Jinak díky za článek.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.