Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Liptonek

8. 5. 2009 20:00
Super clanek

Super clanek a genialni posledni odstavec !! Hlavne si od tech agresivnich a vulgarnich pisalku nenechte, pane Macku, vzit chut pro dobrou vec a vitr z plachet. To by se jim totiz libilo ze vseho nejvic. Zlobi se, ze jste jim slapl na kuri oko.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

10. 5. 2009 18:53
Re: Super clanek

:) von sem nepáše protože má chu´t ale protože ho za to frantíci plaťej ty "chytrej"

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 5. 2009 16:20
osvětitel

co sem přišel hájit zájmy frantíků

0 0
možnosti
JN

madqwert

8. 5. 2009 15:22
opet prefektni clanek

vecny, plny argumentu, bez urazek a silnych slov, jen tak dal pane macku R^EU;-D

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 5. 2009 12:00
Třeba nás pan profesor překvapí

R^Já s většinou názorů autora nemám žádný větší problém.

Zato s V.K. problém mám, třeba i v tom, že to není "můj" president.

[>-]:-)EU

0 0
možnosti
JK

MiroTR

7. 5. 2009 22:42
Inu, nezapřete v sobě politika.

Pokud je třeba k přijetí souhlasu všech, po Irském referendu zcela logicky nemá cenu pokračovat, protože ta podmínka už nemůže být nikdy splněná.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

8. 5. 2009 11:26
Re: Inu, nezapřete v sobě politika.

Máte zcela nepochybně pravdu. Ono se Irsko samo pro zopakování referenda zcela jistě rozhodnout nemůže. Bude k tomu nepochybně potřebovat souhlas Váš a jednoho aktivistického prezidenta země uprostřed Evropy.

0 0
možnosti
JL

J@kub17

7. 5. 2009 22:05
Dotaz pro pana L. Macka

Odpůrci LS tvrdí, že se postavení Česka oproti Německu 4x sníží. Pan Tlustý mi řekl, že je to skryté v tom, že je nyní třeba 62% obyvatel EU a po LS se to zvyšuje na 65%. Co si o tom myslíte Vy? Podle mě je to pitomost. Lidnatému Německu logicky pomůže menší číslo. Také si nedokážu představit, že to lze nějak jednoduše spočítat. // Přednáška na UP byla fajn, jen tak dál.)/ Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
L

louka.stan

7. 5. 2009 21:28
Muj nazor na Vas

Jste velice zly, obratny a dle mne i nebezpecny demagog! Forma bucici party, kterou zde vydavate za demokratickou diskusi a kterou nam predvedli Vami chvaleni poslanci EP pri projevu VK, to je opravdu demokraticka forma presvedcovani!!

0 0
možnosti
NB

j@ck

8. 5. 2009 15:37
Re: Muj nazor na Vas

chlapce to mas tezke, zit tak hodne mimo realitu a milovat nekoho tak nizkeho jako je Vaclav Klaus? Nejsi ty Jakl, nebo nektery z jeho synu?

http://www.novinky.cz/domaci/132768-politologove-odchod-klause-pri-projevu-paroubka-byl-zbytecny.html

To jen abys meril stejnym metrem europoslancum i Klausovi. Nehlede na Klausovo hulvatstvi, kdyz nepodal vlade ruku, a to prosim vlade, ktera jej dostala na hrad. Vazne nechapu, proc se tohoto nemocneho cloveka tak zastavas a proc ti nekdo tak arogantni, nevychovany, neprijemny, zly, pokrytecky a hloupy imponuje.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

7. 5. 2009 20:36
No a není to snad právda?

...nevídaném politickém i mediálním, domácím i zahraničním nátlaku“.... Já to vidím přesně tak. Ale EU se nebráním. Ovšem chci EU demokratickou, bez zájmových skupinek, které  pro své zájmy vyvolávají nestoudný, nehorázný terorový nátlak. Ano, v jejích předních pozicích jsou nečitelní dřívější revolucionáři, kteří v minulých desetiletích Evropu  vědomě vrhali do náruče SSSR !!! A proto v  tom s V.K. naprosto souhlasím. Ostatně,  i váš článek mu dává za pravdu.   A vy neznáte dějepis, tak se nejdřív poučte, zamyslete se nad tím, co zjistíte a pak diskutujte.  

0 0
možnosti
MS

kenzo

7. 5. 2009 19:14
Klaus blokuje tzv. vůli občanů a co německý prezident?

Německo: prezident nepodepsal ratifikační listinu, přes 50 poslanců spolkového sněmu podalo žalobu k Ústavnímu soudu – ten o přípustnosti smlouvy rozhodne v květnu.  Čtyři z osmi soudců zpochybnili soulad Lisabonské smlouvy s německou ústavou.

0 0
možnosti
DM

DaM

7. 5. 2009 18:23
Muj nazor ...

Pane autore, dovolim si mirne s vasimi nazory polemizovat a budu rad, pokud mi budete schopen me argumenty vyvratit.

1. "Nesouhlasit s Václavem Klausem a vnímat Evropskou unii jako správný rámec pro naši národní seberealizaci, to je selhání?" - O selhani ceskeho naroda a jeho prezidenta muzeme mluvit v pripade, kdy se vzda moznosti rozhodovani o sbe sama, coz je presne pripad LS. EU je spravny ramec, LS je nesmysl. Spojujete tyto dve veci umyslne, abyste zblbnul sve volice?

2. "Zapojení do EU včetně ratifikace Lisabonské smlouvy vnímám právě jako výraz naší suverenity a odpovědnosti politické reprezentace za osud země." - Schvaleni dokumentu o predani moci nad CR do rukou EU, tedy statu jako F a DE povazujete za vyraz suverenity? To opravdu myslite vazne?!

3. "Takže pokud je VK proti, ať to říká sám za sebe a neschovává se za Iry." - VK to rika sam za sebe a dost jasne jiz velmi dlouho a na Irsko pouze odkazuje s tim, ze nejsme sami, kdo se LS brani. A neni to jen Irsko, coz sam vite.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.