Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SIDLSD

18. 5. 2009 19:11
Mám

k vaší partaji zcela neutrální postoj. Když se Vám podaří se prosadit, tak Vám to přeju. Ale volit si Vás netroufám. Protože když nebudete mít potřebná procenta. tak se oslabí stávající pravice a budou vládnout  Paroubci. Můžete namítnout, že jsem konzervativní a nehledám změnu (zajisté je potřebná) ale strach z neobolševizmu je silnější.

0 0
možnosti
F

František

18. 5. 2009 21:33
Re: Mám

Dobrý den,

jenom jestli mohu komentář. Naprosto rozumím Vašemu strachu z nástupu sociálistů spolu s komunisty. Ve volbách do Evropského parlamenti ovšem hlasem  ODS nejspíš Evropskou pravici, kdy napříč Evropou lze také očekávát příklon do leva, také oslabujete. Pakliže ODS splní svůj slib a půjde do nové, euroskeptické frakce, bojím se, že se bude chovat při jednání EP velmi nekonstruktivně, a ze svého pravicového programu prosadí minimum.

Můžeme si také položit otázku, zda-li částečně příklon českých voličů doleva, není alespoň částečně způsoben právě stylem politiky ODS a zda-li nový styp pravicové politiky, který prosazuje pan Macek a jeho tým, by neměl větší šanci oslovit české středopravé voliče, kteří nemají alternaticu, neboť volit Paroubkovskou levici je pro ně nepřijatelné již z titulu politické kultury  a ze stejného důvodu, ač v jiných nuancíchm, však nemohou volit ani ODS.

0 0
možnosti
D

důchodce

18. 5. 2009 14:26
jen zdařilá agitka

Vámi jmenovaní Gross, Langer a já bych přidal Buzková a další, také ve své době představovali jistou naději...Leč víme všichni, co bylo dál. Vy jste krom mnoha slov o ničem nepřidal ani krátkou větičku o čemkoli konkrétním, co Vy, Vaše strana a její členové hodlají do zdejší beznaděje vnést. A když píši vnést, myslím tím, co konkrétního v  oněch institucích, do nichž případně budete zvoleni, hodláte prosazovat. Víte, řečí a zlodějů už jsme za těch dvacet let viděli a slyšeli tolik, že jakákoli hezká slova jsou toliko slova. Lidé očekávají konkrétní, hmatatelné skutky. Jež jim pomohou v té které konkrétní životní etapě a situaci. 

0 0
možnosti
F

František

18. 5. 2009 21:26
Re: jen zdařilá agitka

Myslím, že to co chcepan Macek a jeho tým prosazovat je z dřívějších článků zřejmé, ale chcete li konkrétno, tady je link:

http://www.snked.cz/programep09.html

program je rozdělen do tří částí, přejí příjemné čtení!

0 0
možnosti
ŠS

sTeeVe_hk

18. 5. 2009 13:29
Fandím Vám,

pane Macku, Vaše pojetí politiky je mi blízké, nenechte se odradit lidmi, kteří nejsou schopni diskuse a jen využívají "anonymity" internetu k nízkým provokacím. Přeji Vám volební úspěch.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

18. 5. 2009 10:34
Budu vás sledovat a možná i volit ...

:-PP.S.L.Walesa také podporuje Libertas ?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 5. 2009 9:32
Myslím.

že jste jedinou rozumnou volební alternativou, která by měla dostat šanci volebním úspěchem.

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 5. 2009 9:31
Odporná agitka

"Nový typ lidí" = avantgarga, to už jsem slyšel.

Na to vám nikdo nenaletí. Jste Hybášková v kalhotách.

PS Mitrofanov není levičák.

0 0
možnosti

vodní želva

18. 5. 2009 10:07
Re: Odporná agitka

A Vy zase dokážete odporně překrucovat. Na konstatování, že Mitrofanov je ostřílený pozorovatel české politiky z levého úhlu pohledu, jste vymyslel, že autor o něm píše jako o levičákovi. NIc takového v textu není uvedeno a jestli jste si to takto přeložil, tak je mi jasné, že články pana Macka jsou na Vás asi moc složité.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.