Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SZO

standa z Ostravy

2. 6. 2009 19:02
Natolik jste kritizoval negativní kampaně.....

....... dvou velkých stran, až jste přehlédl fakt, že zde na blogu neděláte nic jiného, než že kritizujete tyto strany. Akorát nemáte takové preference. Jinak jste úplně stejní.Rv

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 6. 2009 20:56
Pane L. Macku,

o největšího skokana roku se neustále pokoušíte Vy, ale k tomu Vám bohužel nepomohou ani převlečení soudruzi formátu pana Špáty.:-)

0 0
možnosti

vodní želva

1. 6. 2009 21:13
Re: Pane L. Macku,

k článku Váš příspěvek moc není, ale kdyby se Lukáš Macek stal skokanem roku, tak bych asi otevřel láhev šampaňského (toho pravého).

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

1. 6. 2009 18:21
Budu ještě ostřejší

než Vy. Dovedu si představit, že při sestavování kandidátky ODS se našel borec, který vzkřikl: Já musím být nahoře, jinak budu nezaměstnaný!

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 6. 2009 20:37
Re: Budu ještě ostřejší

Já budu ještě ostřejší než Špáta. Proboha přestňte již s tím chlastem.

0 0
možnosti

vodní želva

1. 6. 2009 16:44
Čekal jsem jestli si toho preferenčního boje někdo všimne

Nedávno jsem četl rozhovor se Zahradilem na oficiálních stránkách ODS a působilo to na mě dojmem, že z té situace dvakrát nadšený není, ale jak je ve zvyku našich politických matadorů, tak se to snažil nějak "okecat". Problém je v tom, že každý kandidát ODS si vede jakousi svou kampaň, ve které se jednotliví kandidáti zaměřují na populistické psudoproblémy, kterými se  zcela jistě nebude EP zabývat. Tak třeba pan Kožušník rozjel kampaň na slibu, že se zasadí o zrušení poplatků za veřejnoprávní média. To jsem zvědavý, jak na něho budou koukat Europoslanci ze zbylých 26 zemí, až s takovýmto návrhem přijde. Jestliže chce tuto věc řešit, tak si nějak spletl parlament, do kterého chce kandidovat. Kdyby kandidoval do Poslanecké sněmovny parlamentu ČR, tak si o něm budu říkat, že je populista, ale budu uznávat, že zákon o případném zrušení poplatků sněmovně přísluší.  

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

1. 6. 2009 16:09
Proč to vidět jednoduše, když to jde složitě, že?

Ve všech stranách, bez výjimky (jedině snad u nějakých svatých, ale ne lidovců;-)) je dobrou motivací plat a náhrady v Bruselu. A to už za nějakou investici stojí, ne? Nedělám si iluze, že by jim šlo v první řadě o stát...

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.