Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

2. 9. 2009 20:46
Klišé místo faktů!

Pan Paroubek žádnou vládu nezaříznul.Takhle prostě demokracie nefunguje.Tím 101.hlasem který položil vládu byl poslanec ODS Vlastimil Tlustý.Chápu,že příznivci ODS to neradi slyší,ale stejně to zůstane faktem.Ani stokrát opakovaná lež o tom jak Paroubek zaříznul vládu v době Českého předsednictví a způsobil naší zemí mezinárodní ostudu se nestane pravdou bez ohledu na citáty pana Geblse!

0 0
možnosti
IK

jjumbik

2. 9. 2009 20:51
Re: Klišé místo faktů!

máte chybu v logice:

1. Proč se vyslovuje nedůvěra vládě?

2. Kdo to byl?

Zkuste odpovědět na tyro dvě otázky a vaše logika "já nic já muzikant" ihned nefunguje. A že shození vlády se pro nás negativně v EU podepsalo, je nesporný fakt. Možníá paroubek nechtěl vládu shodit a jen se ukázat, ale se sirkami se do stohu nechodí.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

2. 9. 2009 22:36
Re: Klišé místo faktů!

To je zábavné!Nedůvěra se vyslovuje vládě,která nemá důvěru a vyslovuje ji opozice.Důvěru nemá vláda,která vznikla a získala důvěru za pomocí poslanců opozice(bez ohledu jakým způsobem tyto poslance získala).Znamená to pohrdání názory voličů.Jediným legitimním východiskem z volebního patu byly předčasné volby.A mezinárodní ostudu nám způsobil více Topolánek svými nechutnými fotkami ze Sardinie!

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.