Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ježikača

16. 9. 2009 22:31
děkuji a souhlasím.

jak by se podle vás dalo zařídit, aby se rozpustily parlament a senát a konečně tu VLÁDLA ÚŘEDNICKÁ VLÁDA S HMOTNOU ZODPOVĚDNOSTÍ? vždyť je snad už každému jasné, že politickéstrany vládnou tak, aby profitovali jejich představitelé, stát je jim ukradený.

0 0
možnosti

Petr Johan

3. 9. 2009 17:37
ať Melčák bojuje

Aspoň se nám ukážou politici napříč spektrem, jak umí jednat.

To, že za tuto situaci může především Parouback svým jednáním od začátku pro něj prohraných voleb v roce 2006, je každému jasné.

Nedělali nic jiného, než že "kdo není s náma, ten je proti nám", okamžitě se distancovali od Melčáka, který podpořil koaliční vládu a tím porušil nepsané stanovy oranžových, jako od přeběhlíka. Přitom se řídil dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, což má uvedeno v kodexu poslance.

Je to ale pouze jen poslanec, kterého si tam socani dosadili, má právo na svůj smluvní plat a prostě v tuto chvíli brání své zájmy.

Oni totiž všichni nemůžou být jen loajální ke straně, někteří jsou protože musí a protože se bojí, aby nedostali červenou kartu.

0 0
možnosti

tolan

3. 9. 2009 11:28
Klacek Macek se činí, seč může, koryto se oddaluje?

Rv

0 0
možnosti

hotovson

3. 9. 2009 12:46
Re: Klacek Macek se činí, seč může, koryto se oddaluje?

tak to máš blbý, budeš muset začít makat

0 0
možnosti

Jay6

3. 9. 2009 11:19
Politici jsou špatní?A co voliči?

Soudruh Rychetský se v roce 1998 vyslovil pro ústavní zákon(spolu se soudruhem Melčákem).Tehdy schválení odůvodnil veřejným zájmem.Je veřejný zájem před 11 lety více veřejný než dnes?Ústava je zákon jako každý jiný.Americká ústava má přes 20 dodatků.Ústavu schvalovali stejní poslanci jako ti současní.Podepsal ji Václav Klaus.Kdyby ÚS nedostal podnět byl by zákon přijatý parlamentem ústavní?

0 0
možnosti

svetla666

3. 9. 2009 10:58
Tak kdy půjdeme ten Augiášův chlév vyčistit ? V říjnu, nebo

 nebo listopadu ?

jaký byli komunisti - rudí, nebo červení ? No přece zlatí ! ! Pro novomanžele dávali na bydlení 150 000 Kčs, bezúročné půjčky svým zaměstnancům v ČESKÝCH podnicích, platy jisté 2 x měsíčna casch bez okrádání bankama...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS