Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

22. 10. 2009 19:34
Pane Macku, Váš hlad po korytu Vám gumuje mozeček

RvRv

0 0
možnosti
J

jarakrivanek

23. 10. 2009 16:28
Re: Pane Macku, Váš hlad po korytu Vám gumuje mozeček

Soudruhu vlezdoprdelníku, ty sociálně-manipulatní oportunistické prase,

které za zlatku ve své kapse je schopen hejkat pro souhruhy z Bruxélu!

Nás pár kteří máme mozek a nejsme ta tupá většina, která hňupům jako ty

vodhajluje co jim nabulíkují, je smutno.

0 0
možnosti
C

cojanato

22. 10. 2009 19:19
Velmi dobrý článek

HodnotímR^ !

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

22. 10. 2009 19:04
Souhlas - perfektní článek

Perfektní článek pane Macku, četl jsem jej nejdřív v HN.

Hlavně ten závěr je přesný, já byl taky dost překvapen, když VK vytáhnul svůj sice obehraný, ale na veřejnost stále působící trumf v podobě sudetoněmeckého strašáka. Co na tom, že karta je falešná? Hlavně, že se na ni chytí veřejnost.

Četní příznivci VK v této otázce by se možná měli zamyslet, kdo nejvíce prezidentovi za poslední kroky tleská na politické scéně? Je to krajní levice (KSČM) a samozřejmě krajní neparlamentní pravice.

Je dobře, že občas v renomovaném deníku zazní renomovaný názor. Mějte se hezky a pište, v tom množství populistických, rádoby vlasteneckých článků hájících VK coby posledního samuraje (nejen tady na blogu), je to třeba jako soli. 

0 0
možnosti
VK

Kestrel

22. 10. 2009 14:28
Obdivuji pana Macka za jeho vytrvalost ...

.. ale to je asi tak vsechno;-). Jinak je jako politik pripraven na zarnou karieru, nebot ke svym oponentum nema zadny respekt a podsouva jim nejhorsi umysly Rv. Take je obdivuhodne jak se vsichni zastanci LS soustreduji na proceduru a nikoliv na obsah.

Kazdy je omylny a proto bych uvital, kdyby me ve svem zitrejsim clanku pan Macek vysvetlil PROC mame LS prijmout a v cem je pro nas vyhodnejsi oproti stavajicimu stavu. Ale prosim nezkousejte ... vsichni podepsali ... Jak rikala moje babicka: "Az budou vsichni skakat z mostu, skocis taky?".

Neskocim :-P.

0 0
možnosti
JL

jirka1965

22. 10. 2009 23:33
Re: Obdivuji pana Macka za jeho vytrvalost ...

Problém je v tom, že pan Macek není politik a politiku na české úrovni nechce dělat, to je jediné, co mu vytýkám.  No a odpověď na Vaše dotazy - zadejte do zdejšího vyhledavače "Lukáš Macek" a odpovědi na své otázky dostanete. Asi se Vám nebudou líbit, ale on už všechno o LS popsal, no a kdybyste to nepochopil, tak tam je i odkaz na jeho stránky.

0 0
možnosti
AF

Toli

22. 10. 2009 13:43
Slávistický homelessák - bývalý

R^

Mimochodem, když tak pánové svádějí problematiku na to, kdo je kým placený a nemá proto vlastní názor, tak klidně se dá také napsat, že Atomousek a Sir Humphrey jsou Rusohujery, placení Ruskem a proto obhajující ruské zájmy, aby Rusko mohlo ČR později znovu pohltit do svého laskavého objetí.

0 0
možnosti
TV

Atomousek

22. 10. 2009 14:12
Re: Slávistický homelessák - bývalý

Tim, ze navrhuji, aby lide pouzivali pro pana prezidenta oznaceni pan prezident, nebo tim, ze si pamatuji, s cim sly nase strany do minulych voleb?

Nerikejte, ze jsem si tu nalepku vyslouzil tim, ze podporuji diskusi na zasadni tema?!

[>-]

0 0
možnosti
PA

Darth Paul

22. 10. 2009 13:41
Pane Macku,

zajímalo by mě vaše vyjádření k následujícímu článku:

http://www.swedishwire.com/nordic/1061-baltic-island-of-aland-to-vote-on-the-lisbon-treaty

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

22. 10. 2009 13:37
Ty tradice

Jen několik pořekadel ke Klausovi a LS. Tonoucí se stébla chytá. Proti větru nelze čurat. Co čech, to muzikant a každý jen tu svou má za jedinou. K tomu trocha historie: ta ukazuje, že češi vždy rádi bojovali za "své" náboženství, a rádi proti všem.  Bohužel to k ničemu nevedlo.   8-o

0 0
možnosti
TV

Atomousek

22. 10. 2009 12:27
Pane Macku.

Vsimnete si, ze Vas oslovuji pane. Mozna, ze by Vase clanky byly o to hodnotnejsi, kdybyste nemluvil o Klausovi, ale o panu prezidentovi. To jen tak jako podnetna pripominka, jak se odlisit od smecky stekajicich vorisku.

Me je vice mene jedno, jakych provokaci pan prezident uziva, aby situaci, ktera je priznacna velkymi slovy vudcu, vyhrotil. Ze jste naletel a nevenujete se opravdu aktualni otazce, tedy, jak dopadne ustavni soud, je mrzute.

Vy jste vzdelany clovek a prosazujete LS, casto pomerne rozumnym zpusobem. Problem ale je trochu nekde jinde a ja si myslim, ze s Vasimi nazory na dodrzovani poradku byste mel ustoupit od utoku na odpurce LS a trochu se, nezatizen vlastnim presvedcenim zda LS ano ci ne, rozhlednout.

**Dokoncim to v dalsim prispevku.**

0 0
možnosti
TV

Atomousek

22. 10. 2009 12:36
Re: Pane Macku.

Mame zde poslaneckou snemovnu, ve ktere vyhrala strana s 37% hlasu, jejiz vudce a nasledny premier mluvil o LS jako o cituji "shitu". Tento clovek nasledne zmenil nazor a malo tomu chybelo (urcite ne jeho vule), aby neprinutil svoji stranu hlasovat o teto otazce jednohlasne (cili na hranici ustavniho poradku). nasledne schizofrenni vyplody tohoto cloveka na toto tema pak jen davaji tusit, ze je jeho zmena nazoru "podivna". Druhou nejvetsi stranu lze jen tezko komentovat, jeji nazory jsou neprehledne, ale troufam si tvrdit, ze podle pruzkumu verejneho mineni v dobe minulych voleb bylo 70% volicu CSSD proti LS, cili i toto byla jasna politicka proklamace jejich sexy mozku. Treti nejsilnejsi strana je pevna ve svem odporu vuci LS. Jednotlivce a jim podobne strany asi nema smysl rozebirat.

**Tak to asi nedokoncim, vrham se na dalsi cast :o) **

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

22. 10. 2009 12:18
zase pěkná blbost, autore

0 0
možnosti

vodní želva

22. 10. 2009 12:27
Re: zase pěkná blbost, autore

Líbí se mi, jak jste nezpochybnitelně ten článek odstavec po odstavci rozcupoval, líbí se mi, že svůj podrobný rozbor máte podložený nezpochybnitelnými argumenty včetně odkazů na literaturu, no a nakonec se mi líbí, že tam máte i svou vlastní hypotézu. Jen houšť takových diskuzních příspěvků - my problémem nepolíbení se vždy rádi poučíme.  

0 0
možnosti
JD

pedr64

22. 10. 2009 12:16
opravdu myslíte, že VK

vaří z vody? Vzhledem k jeho ješitnosti si myslím, že je jedním z mála Čechů, který LS četl opravdu pečlivě.Maslíte že by riskoval svou reputaci, kdyby požadoval záruku, "že je Země kulatá"?Jestliže pro Vás je nějaká možnost jen hypotetická, prosím, vy si to můžete dovolit, nenesete odpovědnost. Jestliže státník vidí za tou hypotetickou možností byť jen zrnko reality, pak musí rozhodovat podle toho, jakou nese odpovědnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.