Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jajboze

5. 12. 2009 0:00
Tyhle dve funkce

mi pripadaji naprosto zbytecne. Sefove vlad, ktere se stridaly v predsednictvi EU vnaseli do evropske politiky trochu " luftu" a i tak zkostnatelym byrokraciim, jako je Belgie, trochu osvetlili, ze Evropa je ruznoroda a ma pouze nekolik zivotne dulezitych spolecnych problemu. Zbytek si vyresi kazdy stat sam. Ted pobezime s kazdym prdem do Bruselu a nez se vyresi, budou tu UFOni. Svedsku nevycitejte neschopnost, nejspise vubec netusi, kdo momentalne te oblude veli, a koho by svym predsedovanim obeslo. Ta premira uredniku EU zahubi. A "nekonfliktni a bezproblemovi lide" nejsou autoritami. Navic by opravdu potrebovali oba nove jmenovani trochu kosmetiky. Kde je tolik propagovany ," mlady , nadejny a In" predstavitel, v perfektne padnoucim kvadru a s vlastnozubym usmevem ve tvari???

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

30. 11. 2009 17:03
Heh...

..."oficiálně jde o „vysokou představitelku EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku""? Oficialne - neoficialne, neni to jako s tou hymnou-nehymnou a vlajkou-nevlajkou noveho statu-nestatu?

-

Jsou tyhle medialni zkratky ale peklo, co...?

0 0
možnosti
JN

madqwert

30. 11. 2009 13:55
gratuluji pane macku, jste prvni, kdo dokazal

napsat neco jineho nez, ze van rompuy je podobny spidlovi R^EU;-D

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

30. 11. 2009 17:05
Re: gratuluji pane macku, jste prvni, kdo dokazal

No jo, ted o nem navic vime, ze "...zná dnešní členy ER, s nikým z nich nemá nevyřízené účty či konfliktní vztahy. A z jeho dosavadní kariéry neplyne, že by byl slabochem, který by se sebou nechal snadno manipulovat." Hned mam jasno, kdo to je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.