Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sualk

3. 6. 2010 10:01
Vaše hodnotící politické stanovisko rádobylídra

všech poražených politických odpadlíků, jako známého eurolízala si rád počkám na vaše zrcadlení vašich vlivných figur ve VV.

0 0
možnosti

Stará kára

31. 5. 2010 18:52
Opravdu to je Nečasův propad?

Nebo Nečasovo umění, ukázané za dva měsíce.

Ne, pan Nečas není úplně můj šálek čaje. Ovšem přisuzovat mu vinu za ne zcela výborný výsledek ODS v těchto volbách je buď hloupost, nebo darebáctví autora.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

31. 5. 2010 18:34
Kdysi jste

pane Macku diskuse četl a dokonce odpovídal. Čtete-li ty diskuse, rád bych pro Vás upřesnil své chápání sociálního státu, abyste mne v diskusi pod Vaším minulým článkem nepochopil špatně. Je možné třeba školné vůbec neplatit anebo je možné platit každé školné. Ani jedno nic nevypovídá o tom jaký takový stát je zda sociální či ne.

U naší pravice jde spíše o to, že jsou to takoví kutilové, kterým třeba to, že jsme v Evropě a ne v USA, nic moc neříká z hlediska např. té ukotvenosti.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

31. 5. 2010 15:33
Chápu jak to myslíte,

a taková naděje tu existuje. Ale nebude naplněna nikoli proto řekněme povýšenost, ale prostě proto, že že žádná z těch stran nemá nějaké hlubší ukotvení a všechny jsou v podstatě nečitelné. ODS proto, že si sama se sebou neví rady a označuje se za konzervativně liberální stranu, přičemž je to pořád ochotnický spolek zašťiťující se liberálním ihodnotami, se kterými ovšem v politice neumí zacházet. TOP by mohla být pokusem o skutečně konzervativní typ strany, ale jednak se k tomu ani sama nehlásí a Kalousek pro mne reprezentuje jen krajní křídlo rozumné konzervativní strany. VV to je subjekt, o němž se zatím nedá říci nic jiného než, že je to produkt nespokojenosti, tedy s potenciálem jakéhosi spolku rozumu - tedy spíše se středovou orientací, ale nikdo neví, jak se bude projevovat prakticky. Na pravici zatím pořád máme spíše hokuspokustony než, aby to byla rozumná pravice - teď píšu o ODS a Kalouskově partě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS