Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

semelik

6. 1. 2011 11:31
to býval náš národní tanec, říkalo se mu Husárik

jeden halasný krátký krok vpřed,

dva delší kroky opatrně a velmi potichu vzad,

letmý pohled na západ,

hluboká úklona k východu.

Tančívali jsme to ve skupině (po pár rumech) na školeních a bejvala to docela sranda. Jenom jsme se po pár opakováních museli všichni otočit, protože se furt couvalo.

0 0
možnosti

acvil

25. 12. 2010 15:13
tak nevím - asi pomalu chápu...ale píšete ...

...že "Nikdy jsem neskrýval svou skepsi ohledně schopnosti ODS stát se stabilní a silnou stranou přijatelnou pro široký okruh voličů pravice a středu. Nástup  Nečase a vznik středopravé vládní koalice jsem sledoval s  nadějí, že i u nás se snad konečně dožijeme vzniku názorově pluralitní silné pravicové strany, jaké známe ze zavedených demokracií"....a když se tak ODS projeví a konečně přestane fungovat jako "názorový monolit" - právě v té zmiňované Praze - tak píšete o slabosti Nečase...mně se pražská koalice nelíbí, ale naplňuje Vaši představu...to,že jistý úředník něco řekl jinému úředníkovi,který si 3 měsíce nahrával své kolegy a šéfy,aby z toho vznikly tři usmolené nahrávky prakticky nepoužitelné u soudu,rozhodně neznamená, že by Nečasův kredit utrpěl...co kdybyste raději udělal ze SNK ED stranu, kterou by mohl volit pravicový volič,protože ODS rozhodně není pravicová strana - v civilizované Evropě by to byla strana středová s příklonem doleva a KSČSSD by byla extrémní levice...

0 0
možnosti

zeman

23. 12. 2010 22:22
Přesný a výstižný nadpis!

A vůbec nejsem překvapen, kolik bezcharakterních lidí ještě ty zlodějny omlouvá!;-DR^

0 0
možnosti

zeman

23. 12. 2010 22:16
Přesné.

ODS se pomalu propadá do propadliště dějin. Jěště že neschopného Nečase zachránil hradní pantáta. Jinak neměl nárok ODS a sebe se zachránit. Záchrana je stejně dočasná! Rozhodčí už začal odpočítávat.:-)

0 0
možnosti

realateista

23. 12. 2010 22:23
Re: Přesné.

Otázka zní, zda naivní voliči pravice konečně prozřou, nebo jako ovce přejdou

k TOP 09, proti které je ODS klub hodných amatérů.

Tím bychom se dostali z bláta do bažiny.

0 0
možnosti

realateista

23. 12. 2010 21:33
Vy jste věřící?

Píšete, že ODS se musí  "Vypořádat se s klientelismem a přestat bagatelizovat, resp. tolerovat problém korupce",  dále se divíte, že s tím řadoví členové něco neudělají.

Docela jste mě pobavil.  Překvapilo mě, že ještě dnes mohou existovat lidé, kteří věří v očistu ODS. To je, jako byste věřil, že černoch může zbělat nebo, že z vlka se může stát beránek.

ODS vznikla na korupci, na populismu za státní peníze (kupónovka), na manipulování davu povrchními hesly. Stejnými metodami se dnes drží u moci, nikdy se nezmění.

Jedinou cestou z marasmu celé země je prozření pravicových voličů, kteří se přestanou nechat manipulovat prolhaným tiskem a začnou konečně volit podle svých skutečných zájmů.

Pro urychlení nápravy katastrofální situace je tady šance účastnit se na jaře generální stávky a svrhnout tuto asociální vládu tunelářů. Čechům zatím vždy stačilo 20 let k prozření, nyní už rok přesluhujeme. Už je nejvyšší čas, aby ti přihlouplí bolševici odtáhli, kam patří. 

0 0
možnosti

modrý králík

23. 12. 2010 21:39
Re: Vy jste věřící?

už jsem to psal, jedině zánik ODS a zákaz všem ostatním politickým stranám přijímat členy ODS do svých řad může aspoň částečně napravit současný marasmus

0 0
možnosti

modrý králík

23. 12. 2010 21:07
ODS

ať klidně třeba zanikne, jen tím prospěje České republice

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

23. 12. 2010 20:58
Pravice?

Já tu zatím žádnou nevidím. Vidím jen spolek s jediným klientelisticko-korupčním cíle a přímo z vůle otce zakladatele. Opravdu jste zapomněl na macky, Čermáky či Kožené? Asi netušíte, že už tam se dostal do křížku jistý stejný Michálek a na kordy podobně jako s Drobily a Nečasy přímo s otcem zakladatelem a osobitým vykladačem ústavy v jednom. Co se týče afér - vynechal jste aféru Barták a tu jistý bloger zpracoval z veřejných archivů do takové hloubky, že byl požádán o spolupráci při interpelaci - tam vyklozl díky Drobilově aféře MISTR Kalousek, skvělý to žák otce zakladatele ohledně praktik týkajících se jak móresů, tak prostředků technologie moci. Kde vidíte vážený pane jakou pravici, já tu vidím na pravici opravdu jen spolky s ručením omezeným za účelem osobního zisku privatizací veřejných statků a to od počátku dodnes. Pan Čistý? Byl vůbec tenhle slaboch někdy čistý? Můžete říci s určitostí, že dnes není premiérem defakto otec zakladatel?

0 0
možnosti

ceItic

23. 12. 2010 20:56
AAý by vám jeden věřil,

kdyby tady nebyla tasoučasná nepříjemná situace v EU, která názory ED odhaluje jako naivní bláboly...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS