Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jack095

6. 1. 2011 9:55
Zapomínáte soudruhu autore na několik drobností.

Zákaz prodeje žárovek je nesmysl. Ničemu to nepomůže (tedy mimo výrobcům povolených svítidel ).

Je nutno si uvědomit, že celá ekologie je jen ideologický blábol. Slouží pouze pro tok peněz z našich kapes do kapec zelených khmérů.

0 0
možnosti
V

vipeeer4

6. 1. 2011 9:54
RVHP

To je zase blábol jednoho poklonkujícího eurohujera, v Bruselu by měl z něj radost,  kývat na hovadiny a hlavně probůh neklást logické otázky...... RVHP byl děsnej paskvil, ale EU ho pomalu dohnala a s tím co vše siganlizují zajísté předežene.

0 0
možnosti
G

Gašpo

6. 1. 2011 9:47
Takže čo?

Fakticky ste doložil, že schválenie blbosti prebehlo dajmetomu inak, než to vyložil iný europoslanec.

Ničmenej to, že bola schválená blbosť to nijak nemení.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

debater

6. 1. 2011 9:49
Re: Takže čo?

R^

0 0
možnosti

katův šleh

6. 1. 2011 9:40
Poraďte

Já jenom nevím, čím budu svíti v terárku leguánovi. Když mu tam nesvítí a zároveň nehřeje 100w žárovka, tak mi ta potvora nechce žrát. Poradíte pane eurosvazáku ?

0 0
možnosti

debater

6. 1. 2011 9:46
Re: Poraďte

stovatowku hravě nahradíte pěti 20W úsporkami, připravte si aspoń litr na nákup a modlete se aby vydržely svítit aspoň tak dlouho jako ty obyčejné žárovky. Druhá cesta je zajít na asijskou tržnici a pokud se tam nedají žárovky běžně koupit už teď, určitě se tam v brzké době objeví-)))

0 0
možnosti

debater

6. 1. 2011 9:39
Takže jste nám

sdělil to, co už všichni víme, že totiž celý ten Eurohujerov je zřízen jen proto aby si tam  vyvolení vyseděli hezké peníze. Ať už se pan Fajmon k přijetí tohoto nařízení EU (ne)stavěl jakkoli, výsledek je ten, že jsme si za dvacetinásobek ceny běžné žárovky nuceni kupovat produkt, který nemá deklarované vlastnosti, natož aby byl ekologičtější a šetrnější k životnímu prostředí.

0 0
možnosti
TVŽJ

To viš že jo

6. 1. 2011 9:34
Správně soudruzi!

Je vidět, že jdeme správnou cestou. V příští pětiletce máme za úkol mimo jiné zakázat oheňv kamnech i zapalovačích, sporáky, náledí, nože a vidličky, sex "na koníčka", sportovní vyžití, automobily a v neposlední řadě nezapoměňme na Vánočního kapra, aby ovčanům nezaskočila nějaká ta kostička!!! S EU na věčné časy a nikdy jinak!

0 0
možnosti
RC

josefbad

6. 1. 2011 9:36
Re: Správně soudruzi!

si delate srandu, ale podle: "v roce 2008 předložila návrh nařízení, který zahájí postupný proces,

jenž povede k vyřazování a k úplnému zákazu žárovek a všech světelných

zdrojů s nejmenší účinností." by mely byt zakazany svicky!

0 0
možnosti
AD

darny

6. 1. 2011 9:33
A´T žijí eurohujeři a jejich podržtašky

0 0
možnosti
CC

ChristoperCClyse_

6. 1. 2011 9:44
Re: A´T žijí eurohujeři a jejich podržtašky

Pořád lepší než klaushujeři a jejich podržtaťka ;-D

0 0
možnosti

S.Š.

6. 1. 2011 9:29
Výborně, Lukáši Macku.

Fakta nikdo zpochybnit nemůže. Klausovcům nezbyde, než Vám nadávat. As ever. Nic jiného jim nezbývá a nic jiného ani neumějí. Pište víc, prosím, je to velmi zapotřebí.R^

0 0
možnosti
J

jack095

6. 1. 2011 10:01
Re: Výborně, Lukáši Macku.

Je těžké něco pojmenovat pravým jménem a zachovat etiku diskutéra, nebo aspoň lidskou slušnost. Je problém říct o blosti, že je to blbost a o podlézavém idiotovy, že je podlézavý idiot.

Ale u vás obojí platí.

0 0
možnosti
RC

josefbad

6. 1. 2011 9:28
(euro)poslanci

Nechapu, proc ma kazdy (euro)poslanec potrebu branit sebevetsi blbost, kdyz pro ni jeho strana hlasovala. Kde je obycejny selsky rozum?

Proc EU i nas parlament schvaluji blbosti, u nichz vubec nejsou schopni videt vsechny dusledky? Nechte lidem, at si vyberou, jestli chteji sviti louci, svickou, zarovkou nebo sporivkou. Nebo jste uz louc a svicku taky zakazali??

0 0
možnosti
RC

josefbad

6. 1. 2011 9:24
nesmysl

1) pane, zarovka pali a to je jeji vyhoda. V byte mam nizsi nez potrebnou teplotu - usetrim za vytapeni. Kdyz prijdu vecer domu, v mistnosti, kde se nejvice zdrzuji, svitim. Zarovky produkuji teplo, takze bez jakekoliv regulace (moji nebo mych deti) mam vetsi teplo v mistnosti, kde se zdrzuji nejvice.

2) kdybyste videl naklady na zarovky na spolecne chodbe, kde se silene krade, tak byste videl, ze naklady na nahradu ukradenych sporivek o nekolik radu prevysuji usetrenou elektrinu

3) ve sklepe, kde mam velkou vlhkost mi sporivka vydrzi velmi kratkou dobu. Navic se ve sklepe zdrzuji tak dve minuty, bohuzel sporivce trva vice nez dve minuty, nez zacne svitit s takovou intenzitou, jakou bych od ni ocekaval.

At jde EU do prislusnych mist s takovymito narizenimi. Nebo mi chce take narizovat, jak casto mam obslouzit manzelku, abych neznecistoval zivotni prostedi nadmernym mnozstvim ochran?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.